Laat uw importdocumentatie door gekwalificeerde declaranten uitvoeren!

Als u van plan bent om goederen te importeren, dient u te zorgen dat u de kaders en regelgeving rondom invoering volgt. Zowel de Nederlandse, alsmede de EU regels kunnen van toepassing zijn op uw goederen. Wij kennen deze regels feilloos en zorgen voor een neutrale en efficiënte afhandeling.

Zodra u het factuur van de te importeren goederen heeft, kunnen wij aan de slag. Met de factuur deelt de specialist uw goederen in onder de juiste goederencode (HS code). Wij werken alleen met goederen van buiten de EU, aangezien binnen de EU geen inklaring nodig is bij het overschrijden van de binnengrenzen en deze goederen niet meer aan controles onderworpen worden door de douane.
Zodra uw goederen aan de EU buitengrens zijn gearriveerd, doen wij hiervan melding bij de douane. Na lossing worden uw goederen ten invoer aangegeven. De goederen zijn nu ingeklaard, mits er geen fysieke keuring hoeft plaats te vinden door de douane, NVWA of een andere organisatie. Als dit het geval is, kunnen wij deze fysieke kwaliteitscontrole coördineren.

 

Zeevracht - zakelijk