[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” fullwidth=”on”][et_pb_fullwidth_image src=”https://morends.com/wp-content/uploads/2017/02/Morends-suriname.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_direction=”left” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Suriname.

Suriname,is een land in het noorden van Zuid-Amerika, grenzend aan de Noord-Atlantische Oceaan in het noorden, Frans-Guyana in het oosten, Guyana in het westen en Brazilië in het zuiden.

Suriname is het kleinste soevereine land in Zuid-Amerika, heeft een oppervlakte van 163.820 km², en is hiermee ongeveer 4 keer zo groot als Nederland.

Op etnisch gebied is Sirname een van de meest diverse langen in Amerika. Het heeft een bevolking van 580.000 (2015) inwoners, die hoofdzakelijk aan de kust wonen. De hoofdstad en grootste stad is Paramaribo.

De gesproken talen zijn Nederlands (officieel), Engels (gesproken), Sranang Tongo (een native Creoolse taal en de lingua franca), en het Caribisch gebied Hindustani.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Natuur en cultuur.

De vroegste bewoners van Suriname waren de Surinen Indianen, naar wie het land wordt genoemd. In de 16e eeuw waren zij verdrongen door andere Zuid-Amerikaanse Indianen.

Suriname werd een Nederlandse kolonie in 1667. Met de afschaffing van de Afrikaanse slavernij in 1863 werden werknemers gebracht uit India en Java. Het land werd onafhankelijk van de Nederland in 1975

Suriname bestaat voor een groot gedeelte uit de Amazone jungle, een ongerept regenwoud rond Mount Voltzberg, de 245 meter hoge granieten monoliet, een van de vele granieten koepels die het landschap in dit deel van het district Sipaliwini in het centrum van Zuid-Suriname vormgeven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” fullwidth=”off” background_color=”#00c9ab” inner_shadow=”off” parallax=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_cta button_url=”https://morends.com/index.php/contact/” button_text=”Vraag ons naar advies” background_color=”#7ebec5″ use_background_color=”off” background_layout=”dark” text_orientation=”center” url_new_window=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_border_width=”0″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Sekrepatu no wani trobi, a tjari en oso tapu en baka.
Die zichzelf kan helpen, heeft de beste bediening.

Sranan odo

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” fullwidth=”off”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Tijdelijk verblijf in Suriname

Gelegen langs de noordelijke regio van Zuid-Amerika, is Suriname de kleinste soevereine staat op het continent.

De van oorsprong Nederlandse kolonie (tot de onafhankelijkheid in 1975), is een relatief stabiele plek, en beschikt over een van de meest cultureel diverse bevolkingsgroepen in de wereld, en zeker binnen de regio.

De afgelopen tijd is het tourisme sterk gegroeid en het land is zeker een van de favoriete bestemmingen in Zuid-Amerika voor personen die zich vanuit de VS of Europa permanent willen vestigen.

Als u een vraag heeft waarvan u het antwoord niet onmiddellijk op de site vindt, kunt direct contact opnemen via info@morends.com en uw persoonlijke vragen stellen. U kunt natuurlijk ook bellen of langskomen in de winkel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image src=”https://morends.com/wp-content/uploads/2017/02/Paramaribo-Palmentuin.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_direction=”left” show_bottom_space=”on” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.89″]

Permanent verblijf in Suriname

U droom al lang om te emigreren naar Suriname en eindelijk … de dag is daar dat u de definitieve beslissing heeft genomen. Maar heeft u gedacht aan het volgende?

Tijdelijke of permanente Werkvergunning

Elke buitenlander die een beroep wil uit oefenen moet een werkvergunning hebben. De werkvergunning wordt enkel alleen verleend als er geen gekwalificeerde lokale personen beschikbaar zijn. Over het algemeen komen enkel aanvragen voor werk-vergunningen in aanmerking wanneer deze ingediend zijn via een lokale werkgever, die de volledige verantwoordelijkheid voor eventuele kosten die zullen gemaakt worden, accepteert.

Met uitzondering van de toeristen, moeten alle andere personen een schriftelijke vergunning hebben om hun juridische aanwezigheid in het land te bewijzen. Dit betekent dat men niet zou mag reizen naar of op het land als men in afwachting is van een verzoek voor verblijfs- en/of werkvergunning.

Aanvraagformulieren

Aanvragen van een tijdelijke verblijfsvergunning kan niet bij het Surinaamse consulaat in Nederland dit kan alleen in Suriname.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image src=”https://morends.com/wp-content/uploads/2017/02/Suriname-strand.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_direction=”left” show_bottom_space=”on” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” fullwidth=”off” background_color=”#f9f9f9″ inner_shadow=”off” parallax=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://morends.com/wp-content/uploads/2017/02/Suriname.jpg” url_new_window=”off” animation=”right” show_in_lightbox=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_direction=”right” show_bottom_space=”on” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Praktisch Verhuizen met Morends

Voor alle praktische zaken vóór en tijdens de verhuizing neemt u contact op met Morends Logistics.

Verhuizen naar Suriname doet u natuurlijk het liefst met een ervaren partner die u met raad en daad terzijde staat. Wij zijn ervaren in verhuizingen naar diverse bestemmingen in het Caribische gebied.

Uw inboedel moet een afstand afleggen van meer dan 7000 km tijdens uw verhuizing naar Suriname. Morends draagt zorg voor het inladen en vervoeren.

Tijdens de gehele reis zijn uw spullen volledig verzekerd tegen schade of verlies.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” fullwidth=”off” background_color=”#fecc40″ inner_shadow=”off” parallax=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_cta background_color=”#7ebec5″ use_background_color=”off” background_layout=”dark” text_orientation=”center” button_url=”https://morends.com/index.php/contact/” button_text=”Mail of bel nu” url_new_window=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_border_width=”0″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Wilt u vandaag uw droom waarmaken?

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]