Verhuizingen, woning-, hotel- of appartementinrichting.

KOOP NU BTW VRIJ.

U heeft besloten om naar een land buiten de EU te verhuizen, emigreren/remigreren? Of u woont al in een land buiten de EU, bijvoorbeeld het Caribisch gebied en wilt uw woning , hotel of appartement bouwen of inrichten met artikelen uit winkels in de EU? Wist u dat van alle aankopen de Btw aan u kan worden terug betaald?

Voordat u gaat winkelen, kunt u contact met ons opnemen voor informatie omtrent de mogelijkheden en kosten. Het is alleen mogelijk om u een offerte voor de zeevracht kosten aan te bieden als de soort en afmetingen(LXBXH) van de te verschepen artikelen bekend zijn. Mocht u nog niet over deze informatie beschikken, Of hebt u hulp nodig, bv bij het vinden van een bepaald product? Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Morends B.V. maakt uw registratie bij Shipvatfree compleet.
Na uw aanmelding bij vatfree.com verzorgen wij de documentatie (EXA-confirmation of exit) waardoor uw Btw teruggaaf correct kan worden aangevraagd. Wij adviseren u om de winkel er nadrukkelijk op te wijzen dat uw aankopen op ons adres moet worden afgeleverd. Bij online aankopen hier ook extra aandacht aan besteden. Wij zorgen er verder voor dat uw aankopen met de eerst volgend mogelijke afvaart naar uw bestemming zal worden verscheept.

“Travel is not the only thing you buy and makes you richer.”