+31 10 4770649 info@morends.com

Zwaardere volume lading.

VERSCHEEP SLIM, KOOP BTW VRIJ

Verscheping van (online) aankopen met terugbetaling van Btw. Voordat u gaat winkelen, kunt u contact met ons opnemen voor informatie omtrent de mogelijkheden en kosten. Het is alleen mogelijk om u een offerte voor de zeevracht aan te bieden als de soort en afmetingen (LXBXH) van de te verschepen artikelen bekend zijn. Als het product en de maten vooraf niet bekend zijn dan kunt u achteraf alsnog de kosten berekenen met de berekeningstabel. Houd u er rekening mee dat, als de artikelen niet goed zijn opgemeten en dus niet correct worden ingevuld, het gevolgen heeft voor de uitkomst van het bedrag.

Geef bij het doen van de aankopen of bestellingen via internet ons adres op als uw aflever adres. Meld u aan bij Shipvatfree.com. Scan uw aankoopbon en overige van belang zijnde documenten in. De aangekochte artikelen zijn vanaf dat moment bij ons bekend. Het export document kan foutloos worden opgemaakt.
 Hierdoor kunnen de aankopen versneld worden verscheept en het verzoek om de Btw aan u terug te betalen, na ontvangst van de confirmation of exit, door Shipvatfree.com worden ingediend. De voortgang van uw Btw aanvraag kunt u volgen via uw profiel bij Shipvatfree.com.

REDIRECTIE ADRES

Uw adres in Nederland
-
Morends B.V. bezorgt u een afleveradres in Nederland!

STAP 1: Registreer u gratis en eenvoudig op shipvatfree.com.

STAP 2: Bestel uw artikelen zelf op uw Nederlandse en overige Europese sites.

STAP 3: Vermeld uw adres ons adres in Nederland als afleveradres en rond uw bestelling af.

STAP 4: Shipvatfree informeert u over de ontvangst van uw pakketten.

STAP 5: Morends B.V. zorgt voor het groeperen en doorsturen van uw pakket, naar uw keuze.

STAP 6: Ontvang uw aankopen thuis.

 

VERSCHEPING KOSTEN

Verzendcalculator

HOE U UW ZENDING KUNT VOLGEN

We sturen u een melding met een trackingnummer van de boot en container nummer waarmee uw goederen zijn verscheept. Hierop kunt u ook zien met welke rederij uw bestellingen zijn verscheept.

 

Wij werken samen met:

“Travel is not the only thing you buy and makes you richer.”

ASK YOUR TAX BACK!

 

Pin It on Pinterest