+31 10 4770649 info@morends.com

Morends BV staat voor excellente service.

Betrouwbaarheid, veerkracht en betrokkenheid staan hoog in het vaandel. Door niet alleen te focussen op de processen maar er ook als verlengstuk voor u te zijn, begeleiden wij uw goederen op een correcte wijze naar de eindbestemming. Wij dragen zorg voor de douaneformaliteiten en verlenen logistieke diensten aan ondernemers (bedrijven) en particulieren.

Voor particulieren, die in het buitenland woonachtig zijn, en binnen de EU online of in winkels, meubelen, bouwmaterialen en overige artikelen hebben gekocht, nemen wij de aankopen in ontvangst en zorgen ervoor dat de artikelen naar het land van bestemming worden verscheept of overgevlogen.

Voor personen die vanuit Nederland naar een land buiten de EU verhuizen kunnen de goederen, in afwachting tot aanvulling van meerdere bestellingen en verdere transport, tijdelijk worden opgeslagen. Wij helpen u, in samenwerking met Vatfree.com, om het betaalde Btw bedrag snel terug te krijgen.

Voor ondernemers en bedrijven treden wij op als vertegenwoordiger. Wij maken bij export de documentatie in orde en regelen het verdere transport naar de ontvanger. Bij import doen wij aangifte ten invoer. Na berekening van de te betalen rechten, en vrijgave door de douane, kunnen wij verder zorgdragen voor een vlotte aflevering.

“Travel is not the only thing you buy and makes you richer.”

ASK YOUR TAX BACK!

 

Pin It on Pinterest