Morends Logistics is opgericht in 1996 en is uitgegroeid tot een volwaardig expediteur die zijn diensten aanbiedt aan zowel consumenten als bedrijven. Betrouwbaarheid en veerkracht zijn onze kernwaarden. Wij focussen ons niet blind op slechts de processen, maar wij zijn er voor u, om als verlengstuk het beoogde doel te realiseren.

Door samenwerkingen wereldwijd hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van zee- en luchtvracht. In combinatie met onze kennis over douane wet- en regelgeving zijn wij zo in staat om uw goederen van de juiste documentatie te voorzien.

Voor particulieren die in het buitenland woonachtig zijn en binnen Nederland in een winkel of via internet aankopen doen kunnen wij bij verscheping met Morends Logistics ervoor zorgen dat de goederen of producten zonder betaling van of met restitute van btw in het land van bestemming worden ingevoerd.

Wij hebben wekelijkse afvaarten en vluchten en staan garant voor een snelle aflevering van uw goederen op de door u aangegeven bestemming.
Voor het verzenden van uw commerciële zendingen, containers, persoonlijke (verhuis) goederen, vervoermiddelen en pakketten via lucht en zee kunt u bij ons terecht voor bestemmingen zoals o.a.:

* Suriname
* Ghana
* Curacao
* Aruba
* St. Maarten
* Bonaire

Bent u op zoek naar de combinatie van scherpe tarieven, betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit? Wij verwelkomen u graag!

Pin It on Pinterest

Share This