+31 10 4770649 info@morends.com

EXPORT ZEE

Wij zijn uw partner voor het exporteren van goederen binnen en buiten de EU.

Zodra u de verkoopfactuur in uw bezit hebt, dragen wij zorg voor een juiste export.

Met de gegevens op de factuur delen wij de goederen in onder de correcte goederencode. Met het oorsprongsdocument kan in het land van bestemming de oorsprong van uw goederen worden aangetoond. Wij verzorgen uw goederen aan alle douane diensten;
 de uitvoer, aanvoer en aankomstmelding (confirmation of exit).
Zijn deze meldingen correct, dan is ook de uitvoertransactie in orde. Na de uitgangsmelding ontvangen wij bericht van de douane. Dan staat vast dat de goederen die in de container zijn geladen de EU daadwerkelijk hebben verlaten. Het 0% BTW tarief bij uitvoer is terecht toegepast. Wij zorgen voor de correcte export van uw commerciële goederen en aflevering tot aan huis.

Hebt u als ondernemer hulp nodig, bijvoorbeeld als u wilt weten wat er betaald moet worden voor de ingevoerde producten in landen buiten de EU, dan kunnen wij deze kosten voor u uitrekenen en bij de boeking meegeven. Hierdoor komt u bij de afhandeling op bestemming niet voor verrassingen te staan.

 

 

Wij werken samen met:

Neem direct contact op met één van onze specialisten.

Neem gerust contact op met een van onze experts. Wij kijken graag met u mee en komen terug met een passende oplossing voor iedere casus.

 

Pin It on Pinterest