Te betalen (invoer)rechten en overige belastingen in niet EU landen.

Een ondernemer neemt kansen. Dat betekent risico’s lopen. Elke ondernemer zal er alles aan doen om de risico’s bij invoer te beperken.

Bij import van producten in landen buiten de EU is vaak niet te voorspellen wat er betaald moet worden aan invoerrechten en overige belastingen. Dit kan heel vervelende (financiële) gevolgen hebben bij de verkoop van het product. Met een overzicht van de totale kosten en de daarbij horende documentatie hebt u voor aankoop van het product de risico’s aanzienlijk verminderd. 

Wij zorgen voor een volledig inzicht van wat er totaal aan kosten gemaakt zal worden. Met deze voorkennis neemt u slechts de producten die bij import in een niet EU-land winstgevend zal zijn.

Hoe werkt het en wat kunt u van ons verwachten:

Vul onderstaand formulier volledig in. Nadat uw aanvraag bij ons binnen is, zullen wij binnen twee dagen contact met u op nemen. Als na ons gesprek nog onduidelijkheden zijn, of als er nog vragen open staan, dan kan het langer dan twee dagen duren voordat u van ons het overzicht ontvangt. 

In onderstaand formulier dient u onder meer de verscheping kosten op te geven. U kunt bij ons geheel vrijblijvend de vrachtkosten opvragen. Dit bedrag vult u in onder de rubriek verschepingskosten. 

Vraag kosten op.

Calculatie invoerrechten en overige belastingen
  1. Import van Export naar Type product (u kunt meerdere producten ingeven)
    Materiaal (per product)
    Waarde van het product (per product)
    In welk land is het geproduceerd (per product)
    Om u een goede indicatie te kunnen geven van de te verwachten kosten dient u de kosten voor verscheping of luchtvracht te vermelden:
  2. Houdt u er rekening mee dat de verschepingskosten van invloed zijn op het totaal te betalen bedrag. Mocht het door u opgegeven bedrag afwijken van de exacte vrachtkosten, zal dat invloed hebben op de calculatie van invoerrechten en overige belastingen. Het is dus van belang om de vrachtkosten nauwkeurig op te geven.

Pin It on Pinterest

Share This